Sign-In Issues

Help Support Plumbing Forums:

SquiddyKat

New Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Location
Canada
I couldn't figure out how to change my username, so I created a new account. The button at the bottom of the page to finish signing up doesn't work; when I click it, nothing happens. The only workaround was to sign-up via Facebook.

Once I did that and logged out, and I couldn't figure out the password to log back in.

I tried to contact via Contact Us, but the 'Send' button doesn't work either.
 
Last edited:

havasu

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Jan 5, 2010
Messages
9,628
Reaction score
1,414
Location
Southern California,
Done.

In the future, just look for any administrator or moderator and send them a private conversation and we can take care of your issues.
 

Angie

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Nov 17, 2015
Messages
196
Reaction score
27
Location
,
Could you tell me how you were accessing the forum when the Contact Us button did not work? I tested it and it worked fine and I received the email within a couple of minutes. So, I need to know so I can test and make sure it works for other.
Thanks.
 

SquiddyKat

New Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Location
Canada
I was able to sign-in. I just tried the send button, and it worked for me. Thank you.
Before, I tried both Firefox and Google Chrome, and it didn't work.
I just tried it again, while not signed in, and for some reason it didn't work.
 

Angie

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Nov 17, 2015
Messages
196
Reaction score
27
Location
,
Thanks for that information, I've tested and had the same problem. I've let the developer know.
 

Angie

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Nov 17, 2015
Messages
196
Reaction score
27
Location
,
Just letting anyone know, the Contact Us when not logged in is corrected and works.
 

Latest posts

Top