Offline

Help Support Plumbing Forums:

Admin

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Dec 30, 2009
Messages
4,456
Reaction score
106
Location
,
Hey everyone, we are going to move servers over the next few days. After the move the site will load MUCH faster, right now we are using a very old setup where we have a whole rack of servers at a datacenter in Central Texas, moving to AWS which is now pretty much the growing standard in hosting, will make the site load faster out the gate and we can increase speed if needed on the fly whereas if we had a total server failure right now, it would be days before we got back online. So expect the site to be a bit buggy over the next few days.
 

Admin

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Dec 30, 2009
Messages
4,456
Reaction score
106
Location
,
The server has changed. Please report here any changes or issues you see.
 

Admin

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Dec 30, 2009
Messages
4,456
Reaction score
106
Location
,
Thanks, HRT will be worked on. I logged out and it doesn't like me either.
 

Chris

Administrator
Admin
Joined
Jan 5, 2010
Messages
8,852
Reaction score
940
Location
Sweet, Idaho
The app for hrt won't let me log in. Says I tried too many times.
 

phishfood

Professional
Professional
Lifetime Supporter
Joined
Jan 17, 2010
Messages
5,775
Reaction score
994
Location
Orlando, FL
The server has changed. Please report here any changes or issues you see.
Don't come and visit me any time soon, or I will plant a sloppy kiss on you.

I finally can move around the site without major problems. Noticed the difference last night, but just now figured out what changed.
:D:cool::):):):D:D:cool::cool:
 

phishfood

Professional
Professional
Lifetime Supporter
Joined
Jan 17, 2010
Messages
5,775
Reaction score
994
Location
Orlando, FL
I am having a weird issue with following links within the forum. For instance, trying to go to a post that has been reported, even though I am logged in on the original page, I am not logged in on the second page. Attempt to log in, and it gives me an invalid link error, or incorrect password error, but I am now logged in?
 

Mr_David

Easily Amused
Professional
Joined
Jan 11, 2010
Messages
4,170
Reaction score
1,058
Location
Santee,Ca,
I had trouble attaching photos.
When uploading, attachments would come back saying file type not recognized.

Also when I posted to a thread I ended up on a different thread.
When I went back to the original thread a previous post I had made was gone.


I try it again see what happens.
 

havasu

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Jan 5, 2010
Messages
9,579
Reaction score
1,396
Location
Southern California,
test pic.........

SAM_0120.JPG:
Imageinfo Failed:
sh: /usr/bin/identify: No such file or directory
 

Admin

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Dec 30, 2009
Messages
4,456
Reaction score
106
Location
,
Happens to me, will get with others on this to check it out and repair.
 

havasu

Administrator
Staff member
Admin
Joined
Jan 5, 2010
Messages
9,579
Reaction score
1,396
Location
Southern California,
SAM_0040.JPG:
Imageinfo Failed:
sh: /usr/bin/identify: No such file or directory

test pic failed again tonight
 

Latest posts

Top