image upload not working

Discussion in 'Plumbing Forum Help and Support' started by frodo, Oct 28, 2015.

Help Support Plumbing Forums by donating:

  1. Oct 28, 2015 #1

    frodo

    frodo

    frodo

    Just call me Macgyver Professional Supporting Member

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    7,661
    Likes Received:
    2,373
    Location:
    ,
    its broke. http://screencast.com/t/waAkEbDtH

    when i click manage attachments


    chooe file, click on file, click open

    click upload

    i get upload failed

    this just started 10./27,

    i thought it might be the type file, it is not, it is every one
    including files i have uploaded before,

    dang it,,,did it on house repair also
     
    Last edited: Oct 28, 2015
  2. Oct 28, 2015 #2

    havasu

    havasu

    havasu

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    1,329
    Location:
    Southern California,
    Yep, another glitch. I've forwarded this to the people who are always barefooted and wear white robes, with the thick smell of incense permeating the room.
     
  3. Oct 28, 2015 #3

    frodo

    frodo

    frodo

    Just call me Macgyver Professional Supporting Member

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    7,661
    Likes Received:
    2,373
    Location:
    ,
    first started 10/27
    10/28

    no fixed.................10/29
    10/30


    i am partial to jasmine incense, covers well
     
    Last edited: Oct 29, 2015
  4. Oct 29, 2015 #4

    havasu

    havasu

    havasu

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    1,329
    Location:
    Southern California,
    I just confirmed that it is still broken. I also see that admin (Angie) is not responding. I just texted the owner (Keith) and hopefully it will get someone's attention!
     
  5. Oct 29, 2015 #5

    havasu

    havasu

    havasu

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    1,329
    Location:
    Southern California,
    Just spoke to Keith. He is back east on a family emergency, and "Admin" is out having surgery. He sent a message to the IT folks and it should be fixed shortly.
     
  6. Oct 29, 2015 #6

    frodo

    frodo

    frodo

    Just call me Macgyver Professional Supporting Member

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    7,661
    Likes Received:
    2,373
    Location:
    ,
    it works !!!!!!!!!!!!!

    292383.gif
     
  7. Oct 29, 2015 #7

    havasu

    havasu

    havasu

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    1,329
    Location:
    Southern California,
    Glad it works. Now how in the hell did that get there? :D

    image.jpg
     
  8. Oct 30, 2015 #8

    frodo

    frodo

    frodo

    Just call me Macgyver Professional Supporting Member

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    7,661
    Likes Received:
    2,373
    Location:
    ,
    I am blinded by the light !!!! hubba hubba bubba!!!


    Is that Zanne ?
     
    Last edited: Oct 30, 2015
  9. Oct 30, 2015 #9

    Admin

    Admin

    Admin

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    106
    Location:
    ,
    Sorry I left for a couple of days and did not tell you.

    Thanks for getting in touch with Keith.
     

Share This Page