Anyone else having a problem using the back button?

Discussion in 'Plumbing Forum Help and Support' started by Chris, Mar 26, 2010.

Help Support Plumbing Forums by donating:

  1. Mar 26, 2010 #1

    Chris

    Chris

    Chris

    Administrator Admin

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    8,850
    Likes Received:
    940
    Location:
    Sweet, Idaho
    On Plumbing Forums and only Plumbing Forums I have to hit the back button 4-5 times before it will go a page back, is anyone else having this problem? Or am I just going crazy?:eek:
     
  2. Mar 26, 2010 #2

    Admin

    Admin

    Admin

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    106
    Location:
    ,
    Nope, all good here.
     
  3. Mar 26, 2010 #3

    Chris

    Chris

    Chris

    Administrator Admin

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    8,850
    Likes Received:
    940
    Location:
    Sweet, Idaho
    I guess I am just going crazy.:confused:
     
  4. Mar 26, 2010 #4

    havasu

    havasu

    havasu

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    9,347
    Likes Received:
    1,322
    Location:
    Southern California,
    It seems that I am also having problems with my back button. It is as if I am not clicking hard enough, but being a new lap top and not occurring anywhere else, I'm beginning to wonder?
     
  5. Mar 26, 2010 #5

    Chris

    Chris

    Chris

    Administrator Admin

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    8,850
    Likes Received:
    940
    Location:
    Sweet, Idaho
    Mine is only having problems on this site. I found if I hit it 4 or 5 times it will go back the one page. I thought it was my computer but it works fine on every other site I visit. I am starting to think Keith gets paid for every time you hit the back button.;)
     
  6. Mar 26, 2010 #6

    BRad704

    BRad704

    BRad704

    Moderation

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    684
    Likes Received:
    8
    Location:
    Cordova, TN
    Can you hit Alt + <- (Alt key, left arrow) That is standard browser control for Back...
     
  7. Mar 26, 2010 #7

    Admin

    Admin

    Admin

    Administrator Staff Member Admin

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    106
    Location:
    ,
    I tried again and could not duplicate. Still having issues?
     
  8. Mar 27, 2010 #8

    phishfood

    phishfood

    phishfood

    Moderator Staff Member Professional Supporting Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    5,775
    Likes Received:
    992
    Location:
    Orlando, FL
    I am running Mozilla, no problems here.
     
  9. Mar 28, 2010 #9

    Chris

    Chris

    Chris

    Administrator Admin

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    8,850
    Likes Received:
    940
    Location:
    Sweet, Idaho
    Yes that works fine.

    Still the same issue?
     

Share This Page